Plugg och alkohol!

Istället för att åka på Moderator (MUF Utbildning) i helgen så stannade jag hemma och pluggar till tentorna nästa vecka! Mycket moget av mig! Jag hade även bestämt mig för att varken gå ut eller dricka alkohol i helgen, men när Johan ringer och säger att han tycker att vi skall "köra hårt" ikväll så går det ju inte att stå emot! Fram med vodkan! Hoppas att jag orkar plugga imorgon, detta kan inte sluta väl!

Heldag med älskade MUF Halmstad!

I helgen har jag varit med om en av de bästa dagar tillsammans med MUF Halmstad hittills! Dagen började med kampanjutbildning, ledd av ingen mindre än Michael Wigg (Vice RO för Moderata studenter). Utbildningen var riktigt bra som vanligt och vi hade en mängd nya medlemmar på plats som lärde sig enormt mycket! Efter utbildningen så var det Sittning på Odd Fellow's loge i centrala Halmstad, vilket var perfekta lokaler för en sittning! Maten var god, kvinnorna var vackra och stämningen var på topp! Detta måste göras om! :)

sittning
(Jag och min bordsdam Anna Karlsson)

Pannkaksfrukost med Evelina!

Hej världen! Idag åt jag "frukost" med Evelina på biblioteket efter ett misslyckat kampanjförsök i stan. Ingen kom dit alls! :O Ikväll så kommer mannen utan hämningar till Halmstad och vi skall ta hand om honom på bästa möjliga sätt! Mycket välkommen Michael Wigg! Utbildning imorrn! Längtar!

Trötter!

Sov idag till klockan 14:30! Helt enkelt fruktansvärt! Men skönt var det :) Idag åkte min kära mor till Nice så nu är det bara jag och min far hemma. Enligt min mor finns det en stor risk för att huset brinner ner nu när hon inte är hemma! Känner dock ingen röklukt! Sara ringde mig precis angående utbildnigen på lördag och det känns tryggt att ha en så pass duktig och kompetent person som vice ordförande! MUF Halmstad är i trygga händer! :)

Blå vindar!

I morse när jag vaknade av att min mor har satt på nyheterna på TV'n på ovanvåningen hör jag att Moderaterna har ökat stort och att det endast skiljer 1% mellan blocken! Detta var början på den bra dag! Har suttit på en av de mest intressanta föreläsningarna om finansiell ekonomi hittils, vilket egentligen inte säger så mycket eftersom att de andra har varit OTROLIGT tråkiga! Det är tur att Bengt (Min lärare) är moderat, annars hade det varit outhärdligt! När jag kom hem från skolan så somnade jag och sov i 4 timmar och är nu otroligt utvilad och laddad inför utbildningen på lördag! Den kommer att bli sjukt bra! :D
Nu vinner vi val! :D

MUF Halmstad

Världens sämsta bloggare? Kanske!

Jag är verkligen enormt dålig på att hålla min blogg uppdaterad men skall göra ett nytt försök! Den senaste veckan har både jag och MUF Halmstad varit väldigt uppmärksammat i Media och har nämnts inte mindre än 11 gånger på en vecka! Jag har även debatterat mot Erik Cardfelt som är tidigare Förbundssekreterare för Kommunistisk ungdom och tidigare chefsredaktör för Norrskensflamman. (Moskvas röst i Sverige enligt Christofer Lundholm) Länk finns Här! Intressanta tidningsnotiser angånde samma ämne finns Här, Här och Här. Denna veckan skall jag försöka satsa på att komma ifatt med Nationalekonomin och jag är nästan lite taggad! Wohoo!
Ser även fram emot utbildningen på Lördag samt middagen på kvällen!


1majtåg

RSS 2.0