Lugn dag!

Har idag haft min sista sovmorgon innan julafton. Från och med imorgon kommer all "ledig" tid att gå till det arbete som vi skall göra i kursen Organisation och Ledarskap. Har egentligen inte gjort mer än att sova, plugga och spelat lite fiol idag. Johan kanske kommer hit även ikväll och det skall drickas kaffe isåfall. (Öl sägs vara onyttigt) Sen är det även dags att planera om det är utgång som gäller imorgon! :)

Utbildnings och Arbetsmarknadsnämnden! :D

Ser jättemycket fram emot att sitta i Utbildnings och Arbetsmarknadsnämnden nu i vår med Dag Hultefors (M) som ordförande! Tyvärr missar jag första sammanträdet på grund av att jag har en omtenta! F*N! :(

Musiken!

Har idag kommit fram till att jag vill fokusera lite mer på fiolen, nu när jag knappt har hunnit det alls det senaste året. Ringde min tidigare orkesterledare Mats ikväll och frågade om det fanns en möjlighet att jag skulle kunna få spela i hans orkester Capella Nova som jag spelade med förra hösten. Det är en riktigt bra orkester och jag får träna en hel del om jag skall kunna spela med dem igen, men det är det värt. Har verkligen saknat det! Tyvärr så var det inte helt säkert att jag skulle kunna få börja nu till våren eftersom att det tydligen var väldigt "tunga" grejer de skulle spela nu framöver, men om jag har tur så kanske jag får vara med och spela något av det! Hoppas Hoppas Hoppas!

(2 år sedan)


RSS 2.0