Hög skatt, eller jättehög skatt? - Det är frågan!

Socialdemokratin vacklar och intrigerna hopar sig. Vilken av de socialdemokratiska falangerna skall styra Socialdemokratin de närmsta åren? Skall det bli högersossarna som förespråkar HÖG skatt, eller skall det bli vänstersossarna som förespråkar JÄTTEHÖG skatt? Jag skall avnjuta detta spektakel med popcorn och öl!

(Gris)

Nu har det hänt igen...

Jag har inte orkat skriva på denhär bloggen nu igen! Dags att ta tag i det :)

Som vanligt när jag inte kommer på något så skriver jag om kaffe, så därför så skall jag berätta att jag endast har konsumerat en (1) kopp kaffe idag! Detta är ovanligt, konstigt och fruktansvärt och därför kommer jag nu, klockan 22:40 att brygga mig en kopp kaffe för att tillfredsställa mitt dagliga behov. :D


Kaffe

testing, testing, 1 2 3. helloooo?

okej nu var det dags igen. caroline här för att göra comeback på mikaels lätt tråkiga och dåligt uppdaterade blogg. tanken är kanske att det är mikael som ska uppdatera här, men nu när han är så seg så tänkte jag att jag skulle ta och skriva nått. efter många och långa funderingar så kom jag på att jag skulle skriva om nu innan ikväll när mikael försökte hjälpa mig att fixa min bbs.

jag har haft den jättelänge, men lyckades glömma bort både lösenord och användarnamn. och utan dom kommer man ingenvart! så nu hade mikael fixat detta till mig. för det första så vet jag inte vart jag ska logga in. mikael skickar en länk. tror ni att det går att logga in? nej fan heller. alla tekniska saker vill bara jävlas med mig. så efter x antal försök och x antal svordomar skickar mikael äntligen rätt länk. då ska det ju självklart krångla igen. men till sist, WOLLA jag är inne! kommer in, har väääärsta brevlådan man kan tänka sig (bara en massa tråkiga mail från per shillingman eller vad han ju heter) och mikael ska envisas med att fixa så att jag får alla dessa "roliga" mail till min vanliga mail också. som att jag inte får nog med att läsa dom en gång. för nu måste jag ju läsa dom två gånger eftersom jag inte vet hur man markerar som läst på bbsen.... finns ju fan inga tydliga instruktioner. och sen ska mikael hålla på. skicka bilder om hur jag ska göra. men det hjälper inte eftersom jag inte ens hittar inställningar. mikael kallar mig dum och jag fattar inget. till slut, efter ett långt tag säger han till mig att jag ska gå ut från min "fina" brevlåda och gå till skrivbordet. sen ska han ju skicka en massa bilder om hur jag ska göra. tack mikael, men jag är faktiskt inte efterbliven. men gulligt! till slut funkar det. halleluulja moment. har bara väntat i ca 8 månader på det här. (kan säga att det inte var något halleluulja monent. för nu har jag ingen anledning till att inte ha koll på saker...) japp. så nu är jag med bbs. någon vänlig själ som vill skicka ett mail? för att pigga upp i min brevlåda vill säga. få lite omväxling på det hela.

yes, det var nog allt jag hade att säga ikväll. hoppas att ni läste allt och slösade bort ett antal av era minuter på att läsa hur det gick till när jag blev med bbs. kan lova, det var inte så intressant som det kan låta (host,host. det var bättre) hehe nej jag är trött och mikael vet inte vad jag skriver för strunt. så nu ska jag säga grattis till alvedon och gå och lägga mig. glöm inte bara att kika in på min blogg och läsa om ännu mer intressanta saker. hehe kan lova, ni blir inte besvikna. http://carolineferning.blogg.se



laterooooos
caroline (och elliot på ett hörn. men bara på bilden. inte mitt fina inlägg. han är på andra sidan stan så det hade varit lite läskigt)

RSS 2.0